Inspiracje

    post image
    Rzymskie wrapy
    Składniki: 

    5 jajek

    1 czerwona papryka

    1 zielona papryka

    1 czerwona cebula

    1/2 avocado

    2 łyżeczki ostrego sosu chili

    1 łyżka oleju

    ½ puszki czerwonej fasoli

    4 duże liście sałaty rzymskiej

    Wykonanie:

    Na oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebule,    dodać pokrojoną w kostkę paprykę smażymy przez 4 minuty

    Do cebuli i papryki wlewamy rozkłócone jajka, mieszamy, gdy prawie się zetną dodajemy fasole z puszki. Na talerzu układamy duże liście sałaty tak, aby uformować kształt miseczki do tak przygotowanych miseczek wkładamy masę jajeczna, dodajemy pokrojone w kostkę avocado całość zalewamy sosem chili.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga