Inspiracje

    post image
    Sałatka nicejska
    Składniki: 

    2 puszki tuńczyka w kawałkach

    250 g zielonej fasolki szparagowej

    Sałata masłowa

    3 jajka ugotowane na twardo

    2 pomidory

    50g anchois

    50g oliwek

    Dressing:

    1 łyżka sok z cytryny

    1 łyżka oliwy z oliwek

    1 łyżka musztardy

    Wykonanie:

    Sałatę rwiemy na drobne kawałki układamy na półmisku, fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, jajka i pomidory kroimy na 8 wszystko układamy na sałacie, dodajemy tuńczyka i oliwki oraz kilka filecików anchois, całość polewamy dressingiem i mieszamy.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga