Inspiracje

    post image
    Sałata Caesare
    Składniki: 

    Sałata rzymska

    Sardynki

    Grzanki

    parmezan

    Wykonanie:

    Żółtko, łyżka musztardy 3 filety anchois, sok z połowy cytryny sól, pieprz, około 150 ml oleju wszystko ubijać aż do osiągniecia konsystencji majonezu

    Liście sałaty ułożyć w wysokiej misce dodać grzanki ( chleb tostowy pokroić w kostkę i usmażyć do uzyskania złotego koloru na maśle) wszystko polać sosem dokładnie wymieszać i posypać startym parmezanem.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga