Inspiracje

    post image
    Łosoś pieczony z porem
    Składniki: 

    1 filet z łososia

    ½ pora

    2 łyżki śmietany 18%

    Grzyby shitake( lub pieczarki)

    Olej

    Folia aluminiowa

    Wykonanie:

    Pora kroimy w półplasterki, grzyby w paski całość zalewamy śmietaną i podsmażamy na oleju do miękkości. Z łososia ściągamy skórę dodajemy sól i pieprz skrapiamy sokiem z cytryny, na folię aluminiową wykładamy połowę zawartości patelni na to układamy filet i przykrywamy pozostałą masą porowo śmietanową, zawijamy szczelnie i pieczemy 25 min w 180s

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    Career

    We provide our employees with an opportunity for professional development and support
    in developing their competences necessary to perform their duties.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga