Inspiracje

    post image
    Sałatka z roszponką, szparagami i pomidorami
    Składniki: 

    225 g zielonych szparagów

    Paczka roszponki

    450 g pomidorków koktajlowych

    12 czarnych oliwek

    1 łyzka  prazonych orzeszków piniowych

    dressing

    1 łyżka souk z cytryny

    1 łyżka oliwy z oliwek

    1 łyzka musztardy

    2 łyżki octu balsamicznego

    Wykonanie:

    Szparagi przekrój na pól do osolonej wody wrzuc najpierw części bez głów gotuj około minut, dodaj resztę szparagów i gotuj jeszcze przez minuty, szparagi musza być aldente. Pomidorki i oliwki przekrój na pół, orzeszki podpraż na suchej patelni. Na dużym półmisku ułóż liście roszponki dodaj szparagi pomidorki oliwki i orzeszki całość zalej dressingiem. Dressing: W słoiku wymieszaj oliwę , musztardę, ocet balsamiczny i sok z cytryny sól pieprz do uzyskania jednolitej konsystencji.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    Career

    We provide our employees with an opportunity for professional development and support
    in developing their competences necessary to perform their duties.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga