Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

    Inspiracje

    post image
    Zupa z białej fasoli i endywi
    Składniki: 

    2 łyżki oliwy

    60 g  szynki parmeńskiej

    1 cebula

    4 ząbki czosnku

    1 łyżeczka rozmarynu lub tymianku

    1/4 łyżeczki płatków chili

    1 główka endywi escarole

    500g białej fasoli z puszki

    1puszka krojonych pomidorow w puszce  1 l bulionu drobiowego

    Sól, pieprz

    Wykonanie:

    W garnku rozgrzej oliwę, dodaj pokrojona w paski szynkę parmeńską smażymy do zrumienienia, wyjmujemy i odkładamy na bok. Do garnka dodajemy cebule czosnek i rozmaryn krótko smażymy, dodajemy endywię i smażymy przez 2minuty. Dodajemy fasolę, pomidory i bulion gotujemy na wolnym ogniu przez 10 min, doprawiamy sola i pieprzem. Serwujemy w głębokim talerzu na wierzch dodajemy podsmażoną wcześniej szynkę parmeńską.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga