Inspiracje

    post image
    Zupa porowo-jabłkowa
    Składniki: 

    500 g ziemniaków

    250 g pora

    1 duża marchew

    1 jabłko

    1 l wywaru warzywnego

    Wykonanie:

    Wszystkie warzywa pokroić na małe kawałki, zalać wywarem i gotować przez 20 minut na małym ogniu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
    Całość  zblendować.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga