Inspiracje

    post image
    Makaron papardelle z sosem prosciutto parma
    Składniki: 

    3 szklanki makaronu

    100g szynki parmeńskiej

    2 garści rukoli

    50 g parmezanu

    10 suszonych pomidorów

    100 śmietany 18%

    Wykonanie:

    Makaron gotujemy aldente w osolonej wodzie. Na Patelnie podsmażamy szynkę, dodajemy pokrojone w paski suszone pomidory zalewamy śmietaną, dusimy około 5 min, do całości dodajemy ugotowany wcześniej makaron, sól pieprz i starty parmezan. Serwujemy z garścią rukoli.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga