Inspiracje

    post image
    Krem z brokuł z grzankami i pastą feta
    Składniki: 4 osoby

    1 sztuka brokułu

    Grzanki

    ½ opakowania sera feta

    ½ opakowania śmietana

    1 litr wywaru warzywnego

    Pestki słonecznika

    Wykonanie:

    Brokuł umyć, pokroić na części, zagotować z bulionem przez 10 minut, dodać śmietanę, zblendować, przelać na talerz. Posypać pestkami słonecznika. Grzanki posmarować serem feta i zapiec w piekarniku do zrumienienia.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    Career

    We provide our employees with an opportunity for professional development and support
    in developing their competences necessary to perform their duties.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga