Inspiracje

    post image
    Duszony seler naciowy z marchewką
    Składniki: 

    4 łodygi selera naciowego

    2 marchewki

    125 ml mleka kokosowego

    sok z połowy cytryny

    sól, pieprz

    1 łyżka oleju

    Wykonanie:

    Seler obrać z włókien, opłukać, pokroić na  pięciocentymetrowe kawałki, a następnie wzdłuż w paski.
    Marchew obrać, opłukać i również pokroić w paski.
    Olej rozgrzać w rondelku, wrzucić warzywa i chwilę podsmażać.
    Następnie dodać sól, pieprz i mleko kokosowe. Dusić do miękkości.
    Pod koniec dodać sok z cytryny.
    Podawać  jako dodatek do mięsa.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    Career

    We provide our employees with an opportunity for professional development and support
    in developing their competences necessary to perform their duties.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga