Inspiracje

    post image
    Sałatka z gotowanych buraków i mikro listków słonecznika
    Składniki: 

    1 opakowanie mikro listków słonecznika Primavega
    1 opakowanie rukoli Primavega
    3 sztuki gotowanych buraków
    20 g orzechów włoskich
    50 g sera typu feta
    1 łyżka masła
    1 łyżka oliwy z oliwek

    Wykonanie:

    Buraki obieramy ze skórki i kroimy na kawałki. Orzechy włoskie prażymy przez kilka minut na maśle. Rukolę myjemy i układamy na talerzu.Dodajemy buraki i ser. Polewamy oliwą z oliwek. Na wierzch wykładamy mikro listki słonecznika i posypujemy prażonymi orzechami włoskimi. Smacznego!

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga