Inspiracje

    post image
    Sałatka z escarole i grzybami na ciepło
    Składniki: 

    1 sałata escarole

    ¼ szklanki oliwy

    450g grzybów shiitake

    2 czosnku

    1 duża szalotka

    1 łyżeczka świeżego tymianku

    5 łyżek czerwonego octu winnego

    Wykonanie:

    W dużej misce ułóż sałatę.
    Na patelni rozgrzej olej dodaj szalotkę czosnek tymianek i pokrojone grzyby zostaw na ogniu na 5-6 minut, zdejmij grzyby z patelni i przełóż do miski z sałatą. Na tej samej patelni zmniejsz ogień i wlej ocet winny dokładnie wymieszaj i zredukuj, polej sałatę i grzyby, dokładnie wymieszaj.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga