Inspiracje

    post image
    Grillowana cykoria radicchio
    Składniki: 

    1/2 szklanki octu winnego

    1łyżka cukru

    3 cykorie radiacji

    Oliwa z oliwek

    Sól, pieprz

    3-4 łyżki uprażonych płatków migdałowych

    Parmezan

    Wykonanie:

    Dressing: w rondelku rozpuść cukier, dodaj ocet balsamiczny i redukuj na wolnym ogniu do uzyskania 1/3 objęto

    Cykorie pokrój na ćwiartki, dodaj sól, pieprz polej oliwą. Rozgrzej patelnie grillowa, dodaj radiacji i grilluj z 2 stron do uzyskania miękkości. Płatki migdałowe podpraż na suchej patelni, Cykorie polej dressingiem i posyp płatkami i startym parmezanem.

    [wp_social_sharing social_options='facebook' facebook_text='Udostępnij na Facebooku']
    kariera

    Stwarzamy na­szym pra­cow­nikom możliwość ro­z­woju za­wodowe­go i wspie­ramy w ro­z­wija­niu ich kom­peten­cji, niezbędnych do wy­ko­nywania po­wie­rzonych obo­wiązków.


    Grupa Producentów Warzyw

    PRIMAVEGA Sp. z o.o.

    Wróblewo Osiedle 14

    09-152 Naruszewo, Polska

    Wszelkie prawa zastrzeżone Ⓒ Grupa Producentów Warzyw PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Realizacja: Bazinga
    All rights reserved Ⓒ Vegetable Producers Group PRIMAVEGA Sp. z o.o. | Prepared by Bazinga